Barefoot-workout-e1430258637273-925x395

Mezítlábas edzés

Mik a mezítlábas edzés előnyei? Egyáltalán, jó ötlet így edzeni? Nem ez lenne természetes? Hiszen sok sportnál, mint a küzdősportok, a torna, a tánc, jóga, ez teljesen normális módja az edzésnek.

Spenót Saláta

Spenót Saláta

Gyerekkorodban hova tartoztál , a spenót kedvelők közé vagy az anti-spenót csoportba? Ha minden van hozzá , akkor az egészséges Spenót saláta elkészítése csak néhány percet igényel.

Joghurt

Diétás ötlet # 2 – Natúr joghurt

Natúr joghurt vagy gyümölcsös, ízesített? Nem könnyü meghozni a döntést a csábítóan hívogató csomagolású, majdhogy nem édességnek mondható ízvilággal rendelkező gyümölcsös csodák láttán.

Hideg meggyleves

Nincs is jobb egy meleg nyári napon, mint egy finom, behűtott, hideg meggyleves. De én nem vetem meg ezt a finomságot télen …

Superfood Cseresznye

Gyerekként sem voltam túlságosan oda a famászásért , sosem szerettem azokat a dolgokat, ahol megsérülhetek. Nem voltam egy fiús lány. Azonban a cseresznye érésével az összes félelmem elillant.

Popsi és láb formázás otthon meg egyebek

Ha a te célod is hasonló az enyémhez és sem időd, sem kedved a több órás és sokszor költséges edzésekhez, ne keress kifogásokat, kezdj bele az otthoni edzésbe!

Strong is the new skinny, avagy …

Sziasztok! „Strong is the new skinny” Jennifer Nicole Siciliano vedjegye, amit magyarul úgy fordítanék, hogy „Az erős az új sovány”. Ez a …